Zelma, Rajmund
-4 °C
3 °C

Szemben a forgalommal az M1-esen

2003.11.14. 20:17
Egy román férfi szemben haladt a forgalommal az M1-es autópályán, aminek következtében két kamion egymásba futott, egy személygépkocsi árokba borult és fejre állt. A baleset okozója megpróbált elmenekülni, de elfogták.
A rendőrség rövid idő alatt elfogta annak a balesetsorozatnak az okozóját, aki pénteken a kora esti órákban az M1-es autópálya 98-as kilométerszelvényében, Bábolna közelében szemben haladt a forgalommal, s emiatt több jármű karambolozott - közölte a rendőrség az MTI érdeklődésére.

"A balesetek helyszínén jelenleg négy rendőrbizottság vizsgálódik. Egyelőre annyit tudni, hogy két kamion futott egymásba, s egy személygépkocsi árokba borult és fejre állt" - mondta Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kovácsné Strázsi Csilla őrnagy hozzátette: az eddigi megállapítások szerint a balest során egy személy sérült meg könnyebben, akit a komáromi kórházba szállítottak.

A balesetet okozó román férfi megpróbált elmenekülni, de a helyszín közelében a rendőrök elfogták, kihallgatni azonban csak tolmács közreműködésével tudják - mondta a szóvivő.