Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Doszpot egy fuvola nyomában

2002.10.25. 13:14
Egy rendkívül értékes fuvola után nyomoz az egykori sztárrendőr, Doszpot Péter. Az egykori nyomozó még alvilági kapcsolatait is beveti Horgas Eszter fuvolájának előkerítése érdekében.
A volt sztárrendőr, Doszpot Péter is segít megkeresni Horgas Eszter ellopott, mintegy 10 millió forintot érő fuvoláját - értesült a HavariaPress. A jelenleg parlamenti képviselőként tevékenykedő egykori gyilkossági nyomozó azért veti be alvilági kapcsolatait a hangszer mielőbbi előkerítésének érdekében, mert régi ismerőse a művésznőnek.

Feltörték az autót

Az aranyból készült, különlegesen szép hangzású Muramatsu fuvolát Horgas Eszter autójából lopták el pénteken délelőtt Budapesten, XII. kerületi Virányos Háznál. A tolvajok elvitték a művésznő táskáját is irataival együtt. Horgas Eszter számára az anyagiakon túl is komoly veszteséget jelent a lopás, hiszen ő az egyik legtöbbet fellépő komolyzenész Magyarországon.

Veszélyben a koncertek

A Concert and Media Kft. közleménye szerint veszélybe kerülhet a művész november 18-ra és 19-re meghirdetett koncertje, amennyiben a fuvola nem kerül meg. A koncertszervező kéri, hogy akinek eladásra kínálják a hangszert, jelentkezzen a 222-13-13-as telefonszámon. A Muramatsu fuvola gyártási száma: 56104.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!