József, Bánk
-7 °C
0 °C

Cserbenhagyásos lábtiprás Debrecenben

2005.06.24. 09:47
Feladta magát a rendőrségen az az autós, aki áthajtott egy gyalogos lábán Debrecenben, majd elmenekült a helyszínről. A baleset szerdán délután történt. Egy autós - figyelmetlensége miatt - egy parkoló Saab oldalához szorított egy férfit, és áthajtott a lábán.

Feladta magát a rendőrségen az az autós, aki áthajtott egy gyalogos lábán Debrecenben, majd elmenekült a helyszínről - értesült a HavariaPress. Pénteken délelőtt a debreceni rendőrségen önként jelentkezett a segítségnyújtás elmulasztása miatt keresett fiatalember, ám a nyomozók - a körülmények tisztázása érdekében - még várják a szemtanúk jelentkezését is.

A hajdúsági városban szerdán délután, két óra körül haladt egy zöld Opel Omega a Miklós utcán. Figyelmetlensége miatt azonban egy férfit az ott parkoló fekete SAAB oldalához szorított, és áthajtott a lábán.

A baleset után a gépkocsi megállt az úttest közepén, s az anyósülésen utazó nő kiszállt, hogy a kocsiba tegye a jobb első visszapillantó tükröt, ami az ütközés miatt letört. Eközben vitába keveredett a sérülttel, majd a fiatal sofőrrel helyet cserélve elhajtottak a helyszínről.

A debreceni rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást a vétkes autós ellen.