Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmin

2006.07.08. 15:16
Egy halottja és három súlyos sérültje van annak a balesetnek, amely szombaton délután történt a gyorsforgalmi úton. A helyszínelés még tart, az útvonalat lezárták.

Egy halottja és három súlyos sérültje van annak a balesetnek, amely szombaton délután történt a XVIII. kerületben, a gyorsforgalmi úton - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese az MTI-t.

Bartha László elmondta: egy személyautó eddig tisztázatlan okból nekiütközött egy transzporternek és egy másik gépkocsinak is, majd frontálisan összeütközött egy harmadikkal. A sérülteket tűzoltók szabadították ki.

A vétkes sofőr csak megsérült, utasa meghalt

A balesetben a vétkes sofőr súlyos sérülést szenvedett, utasa, egy idősebb nő meghalt, és további két súlyos sérültet, valamint egy kilencéves kislányt megfigyelésre kórházba szállítottak a mentők.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínelés még tart, a gyorsforgalmi utat lezárták.