Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C

Megtalálták a brutális gyilkosság tettesét

2002.01.11. 14:47
Egy kiskatonát gyanúsít a rendőrség egy Magyarcsanádon az új év első napjára virradó éjszaka elkövetett brutális gyilkossággal. Az áldozat egy helyi özvegyasszony, aki 20 éves fiával lakott együtt házában. A gyanusított beismerte tettét.
Az asszony fiát a múlt év utolsó napján felkereste három fiatalember, köztük a sorkatonai szolgálatát töltő 19 éves gyanúsított, hogy visszakérjék a korábban kölcsönadott néhány ezer forintjukat. A pénzt azonban nem kapták vissza. Az ugyancsak helyi lakos kiskatona szilveszter éjjel 2 óra körül belopózott az általa üresnek vélt házba, hogy kifossza. Az asszony azonban otthon volt, felébredt, valószínűleg azt hitte, hogy a fia ért haza.

A kegyetlen gyilkosság

A vizsgálat eddigi adatai szerint a fiatalember ekkor felkapott egy konyhakést, s megölte az asszonyt. Utána a holttestet behúzta a hálószobába, ahol felgyújtotta a bútorokat. A házat is fel akarta robbantani a konyhai gázkonvektorral, de ez nem sikerült neki. Az asszony fia hajnali öt óra körül ért haza, s a lakásban gomolygó sűrű füst fogadta. A tűzoltók oltás közben bukkantak rá az asszony elszenesedett holttestére. Miután vérfoltokat is találtak, értesítették a rendőrséget.

Beismerte tettét

A gyanúsított fiatalember már beismerte, hogy ő követte el a brutális gyilkosságot. Az ügyet a rendőrség átadta a Szegedi Katonai Ügyészségnek- mondta Kumbor Tibor alezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozó osztályának vezetője - jelentette az MTI.

  • Szeged legszebb lakásai az Otthontérképen!
  • Több ezer eladó lakás közül válogathatsz a térképről.
  • Válaszd ki a legszebb lakást a több ezer kiadó ingatlan közül az Otthontérképen