Gerzson
-3 °C
2 °C

Hajléktalant vert a részeg tinédzser

2005.11.28. 15:31
Életveszélyes fejsérüléseket szenvedett az a hajléktalan férfi, akit egy tizenöt éves részeg tinédzser vert meg az egri vasútállomáson. Az örjöngő fiú egy másik hajléktalant is bántalmazni akart, de társai lefogták.

Elfogta a rendőrség azt a fiatalkorú fiút, aki életveszélyesen megsebesített egy hajléktalant Egerben - értesült a HavariaPress. Az eset még szombat este történt, amikor egy körülbelül tizenöt-húsz fős felsőtárkányi fiatalokból álló csoport várakozott az egri vasútállomáson.

A társaság néhány tagja később a mellékhelyiség körül csoportosult, ekkor az egyik 15 éves erősen ittas fiú minden előzmény nélkül bántalmazta az 57 éves egri hajléktalant. A férfi életveszélyes fejsérüléseket szenvedett.

A hajléktalan egyébként rendszeresen vette igénybe éjszakai pihenésre a MÁV-épület mellékhelyiségét. A fiú ezután egy másik, az állomáson tartózkodó hajléktalanba is belekötött, de társainak végül sikerült leállítani az őrjöngő kamaszt.

A csoport ezután Füzesabonyba utazott egy ottani szórakozóhelyre. A vasútállomáson, valamint a diszkóban szerzett információk után a fiút végül másnap fogták el, majd őrizetbe vették.