Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

Ötszáz magyar örömlány Firenzében

2005.04.10. 10:39
Az olasz hatóságok lelepleztek egy firenzei hálózatot, melyben csaknem félezer magyar callgirl szolgált kéthetes váltásban. A magyar kerítő egy pesti műsorújságon keresztül hirdetett "könnyű munkát" napi száz eurós fizetéssel. A bűnszövetkezet működtetőit elfogta a rendőrség.
Csaknem félezer magyar lány és asszony szerepelt egy a héten lebukott firenzei callgirl-hálózat kínálati listáján, akik kéthetes turnusokban fizetés- vagy ösztöndíj-kiegészítés gyanánt szolgáltak ki olasz férfiakat a La Repubblica vasárnapi tudósítása szerint. A magyar lányokat a telefonos szexuális szolgáltatások piacára egy harmincas éveiben járó magyar madám szervezte, aki több olasz segítőjével, köztük ingatlantulajdonosokkal most az olasz rendőrség vendégszeretetét élvezi - írta az olasz lap.

Netes adatbázis

A magyar kerítő egy pesti műsorújságon keresztül hirdetett "könnyű munkát" hostessként Toscanában kéthetes turnusokban a magyar hölgyeknek, akiknek napi száz euró járt szolgáltatásaikért. A madám - aki maga is "beszállt" a szexuális igények kielégítésébe - azonban 200-1000 euró közötti összeget is elkért egy-egy félórás szolgáltatásért a kliensektől, akik interneten válogathattak a közel félezer magyar hölgyből álló adatbankból. Elsősorban a firenzei via Montebellón lévő rezidencia volt a fizetett légyottok színhelye, de a toscanai város más pontján is kialakítottak megfelelő apartmanokat.

A római napilap szerint az olasz rendőrség még 2003 novemberében felfigyelt arra, hogy különös dolgok történnek a via Montebellón lévő házban, s meg is ijesztette a magyar kerítőnőt, aki a nyomozás szerint ekkor Bolognába tette át székhelyét egy időre. Végül másfél évre volt szükség a callgirl hálózat teljes feltérképezésére, működésének megismerésére, illetve a szükséges bizonyítékok beszerzésére.

Mobil lányok

A hirdetésekre jelentkező magyar lányok Firenzébe befutva lajtromba vétettek, képeiket és szolgáltatási ajánlataikat az interneten tették közzé, s a kéjhölgyek kaptak egy olasz mobiltelefont is, amelyeken keresztül "riasztották" őket a munkára.

A prostituáltakat futtató magyar madám számítógépében csaknem félezer magyar nő adatait találta meg a rendőrség: a Firenzét megjártak között szerencsére nem volt kiskorú, s a magyar kéjhölgyek kivétel nélkül alkalmazottak, illetve diákok voltak, akik tudatában voltak annak, mire is vállalkoztak szabadságuk vagy a vakáció néhány hetében.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft