Bernát, Felícia
EUR 384,25 Ft
USD 363,24 Ft
7 °C
31 °C

Felgyújtottak egy kínai üzletet

2003.02.04. 09:41
Felgyújtottak egy kínai üzletet keddre virradó éjjel a Békés megyei Körösladányban - tudta meg az Objektív Hírügynökség a Szeghalmi Tűzoltóság ügyeletétől.

A tűzre a riasztó-berendezés hangja hívta fel a figyelmet, a környéken lakók értesítették az üzlet kínai tulajdonosát és a tűzoltókat is. Mire a helyszínre értek, a 33 négyzetméteres Petőfi téri üzlethelyiség és az ott tárolt ruhanemű is teljes terjedelmében lángokban állt.

Szeghalom, Békéscsaba és Mezőtúr tűzoltói küzdöttek két órán át a lángokkal, mire sikerült megakadályozni, hogy a tűz az üzletház más boltjaira is átterjedjen. A helyszínen talált nyomok arra utalnak, hogy a kínai üzletet valószínűleg felgyújtották. A tulajdonos szerint mintegy 5 millió forint értékű árukészlete vált a tűz martalékává, az üzlethelyiségben pedig körülbelül egymillió forint kár keletkezett. Személyi sérülés szerencsére nem történt. Az ügy vizsgálatát a tűzoltók átadták a Szeghalmi Rendőrkapitányságnak. A gyújtogatót még keresik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!