Erik, Alexandra
EUR 385,34 Ft
USD 365,73 Ft
11 °C
23 °C

Elfogták a szegedi fodrászat kifosztóit

2003.02.10. 17:52
Nem volt szerencséje annak a tolvajnak, akit betörés közben értek tetten a rendőrök hétfőn hajnalban Szegeden, társát később sikerült elfogni - tudta meg az Objektív Hírügynökség Tuczakov Szilvánától, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

A rendőrök állampolgári bejelentés alapján vonultak ki hétfőn hajnalban egy szegedi fodrászüzletbe, ahová akkorra már az ajtót befeszítve behatolt két férfi. A tolvajok már összepakoltak a helyiségben, ám a lopott holmit nem volt alkalmuk magukkal vinni, mert a rendőrök tetten érték őket. Egyiküket, a 24 éves D. László szegedi lakost még a helyszínen sikerült elfogni, tettestársa azonban kereket oldott. Nem sokáig örülhetett azonban szabadságának, mert a rendőrök csakhamar elfogták A. Lászlót is, akit társával együtt lopással gyanúsítanak. Nem kizárt, hogy a két büntetett előéletű férfi terhére róható még több korábbi, hasonló módszerrel elkövetett bűncselekmény is. Mindkettőjüket őrizetbe vették.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!