Botond, Mózes
EUR 385,78 Ft
USD 369,94 Ft
12 °C
29 °C

Magyar nő halálos ausztriai balesete

MTI
2003.02.25. 12:34
Életét vesztette egy fiatal magyar nő hétfőn este Burgenlandban, amikor autójába frontálisan belerohant egy osztrák kisteherautó - közölték kedden délelőtt. A baleset Kismarton (Eisenstadt) közelében történt az S-31 számú úton. A kisteherautó 51 éves stájerországi vezetője Kismarton felől Nagymarton (Mattersburg) irányába tartott, amikor egy előzés után az előtte haladó kocsi miatt hirtelen fékeznie kellett. A vezető elvesztette uralmát a kocsi felett, amely áttért a menetirány szerinti bal oldalra, s ott beleütközött a 22 éves magyar nő vezette kocsiba.

A fiatal nő beszorult a roncsba, s még a helyszínen életét vesztette súlyos sérülései következtében. A balesetet okozó férfit kórházba vitték, egyelőre nem ismeretes, milyen sérüléseket szenvedett - szól a közlemény.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!