Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Folytatódott a herointerjesztők pere

2003.02.26. 19:45
Folytatódott a bírósági tárgyalás három férfi és két nő ügyében, akik a vád szerint nagybani heroin kereskedéssel foglalkoztak - jelenti a HavariaPress. Úgy tudni, hogy a perbe fogott terjesztők kábítószert adtak el annak a két nőnek is, akik 2002. november 12-én túladagolásban haltak meg a Máv kórház mosdójában. A per első és másodrendű vádlottja 2000 április és november között rendszeresen forgalmazott heroint, a forgalom heti 30 és 80 ezer forint között mozgott. A harmad és ötödrendű vádlott a két férfi felesége, akik segítséget nyújtottak a terjesztésben. Vád alá helyezték a férfiak egyik vásárlóját is, aki szintén terjesztett, ő a negyedrendű vádlott.

Elfogásukkor három vádlottnál is jelentős, 15 gramm mennyiségű heroint talált a rendőrség. Az ügynek az első fokú tárgyalását a Fővárosi Bíróság szerdán kezdte meg, az öt embert kábítószerrel való visszaélés miatt helyezték vád alá.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!