Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hasba rúgta a terhes nőt

Objektív Hírügynökség
2003.09.25. 08:52
Hasba rúgott egy állapotos nőt egy szeméttelepi alkalmazott, mert az asszony és a férje építési törmeléket vittek a telepre - tudta meg az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nógrád Megyei RFK sajtószolgálatától.

A Balassagyarmati Városi Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el egy nógrádszakáli lakos ügyében. A nyomozással a Szécsényi Rendőrkapitányságot bízta meg. A feljelentés szerint ez év július 2-án egy nógrádszakáli nő a közeli szeméttelepre férjével építkezési törmeléket vitt. A feljelentett férfi elkezdett velük kiabálni, hogy ne vigyenek törmeléket a szeméttelepre. Ekkor a nő visszaszólt neki, mire a férfi odament hozzá és hasbarúgta őt. A nő hat hónapos terhes volt és a rúgástól erős fájdalmai lettek.