Megszúrta, mert nem hagyta aludni

2003.11.14. 09:25
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást egy csökmői fiatalasszony ellen, aki közös lakásukon leszúrta férjét.

Az évek óta megromlott viszony a házastársak között tegnap hajnalban torkollott tragédiába, amikor a munkából hazatérő feleséget az ittas férfi nem hagyta aludni, ismét zaklatni kezdte, ami veszekedésig fajult. A nő ekkor egy 25 centiméter nagyságú kenyérvágó késsel egy alkalommal mellkason szúrta férjét, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nő ezután átrohant az anyósáékhoz, ahonnan értesítte a mentőket. A mentők a férfit kórházba szállították, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta, azóta túl van az életveszélyen.

A kiérkező rendőrök a 29 éves Sz. Juliannát a helyszínen elfogták, ezt követően az intézkedéseket a megyei főkapitányság forrónyomos csoportja vette át. A tetthelyen lefoglalták a kést is. Kihallgatása során a nő részletes beismerő vallomást tett, ezért őrizetbe vételére nem került sor, szabadlábon védekezhet.