Forgalomkorlátozás "Családi várséta" miatt

Objektív Hírügynökség
2004.02.22. 13:56
A Budavári Lakosok Szövetsége és a Sróbl Alajos Emlékhely Alapítvány "Családi várséta" elnevezésű rendezvénye miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek életbe - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökség a BRFK Kommunikációs Osztályától.

A közúti forgalom elől szakaszosan és időszakosan lezárásra kerül február 28-án 18 órától február 28-án 19 óra 30 percig a Budapest I., Szent Háromság tér - Szent Háromság utca - Tóth Árpád sétány - Palota út - Szent György utca - Vadászó Mátyás kútja - Szent György utca - Szent György tér - Színház utca - Dísz tér - Tárnok utca - Szent Háromság tér útvonal. A megállási tilalmakat közúti jelzőtáblák jelzik. A jelzőtáblák ellenére tilos helyen parkoló gépjárműveket a rendőrség a Budapest XIV., Írottkő parki telephelyre szállíttatja. (Telefonszám: 383-07-00, 383-07-70) A megállási tilalom alá eső területen, a rendezvények helyszínein hagyott gépjárművek épségéért a rendőrség felelősséget nem vállal. A rendezvények ideje alatt a BKV Rt. járműveinek közlekedése időszakosan szünetelhet, illetve módosulhat, erről információt a BKV Rt. fődiszpécseri szolgálatánál a 317-0808 telefonszámon illetve a végállomásokon lévő információs irodáknál kérhetnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a forgalomkorlátozás ideje alatt a felsorolt helyszíneket lehetőség szerint kerüljék el.