Szúrt, majd lenyalta a kést

Objektív Hírügynökség
2004.03.13. 10:08
Rövid időn belül sikerült elfogni a rendőröknek azt a férfit, aki háromszor is megszúrta a vitapartnerét, majd a kést lenyalta - tudta meg az OBJEKTÍV Hírügynökség a BRFK Kommunikációs Osztályától.

Emberölés kísérlete miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya - őrizetbe vétele mellett - Sz. András 28 éves budapesti lakos ellen. A gyanúsított pénteken a hajnali órákban XVI. kerület Borotvás utcában lévő panzióban szóváltásba keveredett az asztaltársaságánál szórakozó 30 éves budapesti férfivel. A szóváltás tettlegességé fajult, eközben Sz. András a nyomozók által felkutatott tanúk elmondása szerint kést rántott, három alkalommal megszúrta a 30 éves sértettet, majd a késről a vért lenyalta. A sértett a szúrásoktól szívtájéki, nyaki és karsérülést szenvedett. Sz. András a bűncselekmény helyszínéről gyalogosan elmenekült.

Az életvédelmi nyomozók előzetes adatgyűjtés, valamint tanúk felkutatása, illetve a panzió kamerájából lefoglalt felvételek elemzése után, gyorsan feltérképezték a gyanúsított tartózkodási helyét, majd a délutáni órákban XVI. kerületi lakásán a Budapesti Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeleti Főosztály Akció Osztályának munkatársaival közösen elfogták