Továbbra is válságos állapotban a brutális késelő

2004.05.17. 09:00
Továbbra is válságos állapotban van az a férfi, aki halálra késelte elvált feleségét, majd magával is végezni próbált Varsádon - tudta meg a HavariaPress.

A tragikus késelés gyanúsítottján az éjszaka folyamán életmentő műtétet hajtottak végre a szekszárdi kórházban, ám az orvosok még küzdenek az életéért.

Az eddigi adatok szerint a csak hétvégente hazajáró férfi és volt felesége - a férj agresszív viselkedése miatt - már két éve elvált egymástól, ám még mindig együtt éltek a Tolna megyei település egyik családi házában.

Vasárnap kora délután azonban a gyakran italozó, negyven év körüli férfi - minden bizonnyal féltékenységből - több késszúrással megölte az asszonyt, miközben két lányuk, és az egyikük barátja szomszédos szobában társasjátékoztak.

Ezután a volt férj önmagával is végezni próbált, és jó párszor magába döfte a kést. A kiérkező mentők az asszony életét már nem tudták megmenteni, csak a halál beálltát állapíthatták meg, míg a férfit súlyos, életveszélyes állapotban kórházba szállították.

A rendőrség még vizsgálja az ügy részleteit, a gyilkosság okának és pontos körülményeinek tisztázására.