Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrök elől menekült az üzemanyagtolvaj

2004.07.02. 14:28
Kitartó üldözés után tudták elfogni a rendőrök azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint rendszeresen lopott üzemanyagot Vas megyében. Csütörtökön hajnalban egy szemtanú jelentette be a sárvári rendőröknek, hogy egy világoskék, rendszám nélküli Trabant kombi sofőrje gázolajat próbál lopni egy parkoló teherautóból Zsédenyben. A rendőrök Hegyfalu felől indultak a megjelölt helyszínre, a bejelentő pedig követni kezdte az időközben elinduló Trabantost. Amint a járőrök észlelték a Trabantot, megálltak és megpróbálták leinteni a sofőrt, ám az hirtelen gyorsított, és elhajtott a helyszínről.

Civil üldözője a hegyfalui körforgalomnál érte be a Trabantot, ám ekkor a menekülő sofőr megpróbálta leszorítani az útról. Ezután a Trabantos Pósfa térségében egy földútra hajtott rá, ahol már majdnem utolérték a rendőrök. A földút vasúti átkelőhelyén azonban a menekülőnek egy tehervonat miatt meg kellett állnia, így kiugrott a járműből és befutott az erdőbe. Eddigre azonban mindkét rendőr felismerte a 18 éves ölbői fiút, így még aznap délelőtt sikerült őt elfogni, faluja közelében. Kihallgatása alkalmával a gyanúsított több mint 10 üzemanyaglopást ismert be, vele szemben cserbenhagyás és lopás miatt indult eljárás a Sárvári Rendőrkapitányságon.