Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Riasztópisztollyal lövöldöztek a 63-ason

2004.07.03. 21:21
Riasztópisztollyal lövöldöztek egy autóból a 63-as főúton. Egy autós péntek délután tett bejelentést telefonon a rendőrséghez. Mint elmondta Aba és Bodakajtor között haladt 63-as főúton mikor egy előzés közben mellé került Audiból, a letekert ablakon keresztül valaki többször rálőtt, majd elhajtott.

A bejelentés nyomán mozgosított sárkeresztúri járőröknek sikerült még a 63-as főúton megállítani az Audit és négy utasát. A kocsi kesztyűtartójában megtalálták a fegyvert, egy rózsapatronnal töltött Slavia riasztópisztolyt. Az egyik kocsiban utazó férfi nem tagadta, hogy ő adta le a lövéseket, mivel idegesítette az előtte haladó autó sofőrjének vezetési stílusa. A férfi ellen közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.