Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kigyulladt a mezőtúri mozi tetőszerkezete

MTI
2004.07.06. 16:46
Lángra kapott kedden délután a mezőtúri Szabadság mozi tetőszerkezete. A tűz oltásán jelenleg öt víz sugárral dolgoznak a tűzoltók - tájékoztatta telefonon az MTI-t a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság központi ügyeletese.

Földvári István tűzoltó százados elmondta: a mezőtúri tűzoltók első egysége a riasztás után öt perccel a helyszínre érkezett. A mezőtúri tűzoltók munkáját karcagiak, szarvasiak és szolnokiak segítik, és a helyszínen van egy magasból mentő speciális gépkocsi is.

A téglából épített moziépület fából készül tetőszerkezete teljes egészében égett, majd a lángok hatására a födém kétharmad része beszakadt. A tűz tovaterjedésétől nem kell tartani, mert egy különálló épület teteje kapott lángra - közölte Földvári István.

A tű okáról egyelőre nem tudnak felvilágosítást adni. Annyi már kiderült, hogy a mozi felújítás alatt áll, de munkálatokat most nem végeztek rajta.