Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Előzetesben a szegedi gyilkosság gyanúsítottja

2004.07.07. 17:07
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta egy ismerősét Szegeden. A csongrádi megyeszékhelyen, június 22-én történt végzetes szurkálás gyanúsítottját e hét hétfőn fogták el a megyei nyomozók. A 48 esztendős férfival szemben emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, s őt a Szegedi Városi Bíróság szerdán délelőtt előzetes letartóztatásba is helyezte.

A rendőrségre két hete kedden jelentették be, hogy súlyosan megsebesítettek egy embert a csongrádi megyeszékhelyen, egy Lechner téri lakásban. A mentők azonnal a helyszínre siettek, ám a 46 éves áldozaton már nem tudtak segíteni, s a férfi belehalt szúrt sérüléseibe. A halálra szurkált férfit egyébként korábban emberölés miatt ítélték el, így egyelőre még nem zárható ki, hogy bosszú áldozata lett.