Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hamis potencianövelő a moszkvai éjszakai klubokban

MTI
2004.07.09. 13:41
Másfélezer csomag hamis, potencianövelő kék tablettát koboztak el az orosz rendőrök egy 37 éves moldovai állampolgártól, aki Moszkvában és a főváros környékén "terítette" az árut.

A hamisított kék tablettákkal együtt a bűnüldöző szervek kezébe került a megrendelők listája is, akik között magánszemélyeken kívül szép számmal akadtak éjszakai klubok is.

Mint kiderült, a moldovai férfi a hamis gyógyszert csomagonként 6 eurós áron Romániában szerezte be, és minden különösebb nehézség nélkül csempészte át két országhatáron. Moszkvában már a dupláját kérte a "csodaszerért", de így is gond nélkül szabadult meg a készlettől, mivel a gyógyszertárakban 45 euróba kerül a készítmény. Az éjszakai klubok nagy tételben vásároltak, persze kérdés, hogy a látogatóik mire mentek a hamis szerrel.