Judit
2 °C
7 °C

Kórházban gyilkolt a férj

2004.07.15. 14:35
Meggyilkolta feleségét, majd önmagával is végzett egy férfi Szolnokon. A Tisza-parti megyeszékhely rendőrségre csütörtökön reggel jelentették be, hogy vérbe fagyva, holtan találtak egy asszonyt a Hetényi Géza Kórház egyik irodájában. A helyszínelők megállapították, hogy a nő - aki a kórház dolgozója volt - bűncselekmény áldozata lett, olyan súlyosan bántalmazták, hogy sérüléseibe belehalt. A nyomozás szálai az asszony 56 éves férjéhez vezettek, aki a kórházban dolgozott. Mire rábukkantak a férfire szolnoki lakásán, már felakasztotta magát.

Az eddigi adatok szerint a házaspár szerdán este együtt ment be a kórházba, ahol mindketten dolgoztak. A házaspár a gazdasági szakemberként dolgozó férfi irodájában kezdett veszekedni, s a szóváltás rövidesen tettlegességig fajult. Végül a férfi a vita hevében az irodájában lévő tárgyakkal kezdte ütlegelni feleségét, olyan súlyosan, hogy az asszony a helyszínen életét vesztette. A történtek után a férfi hazament a lakására és öngyilkosságot követett el. Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság indított eljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?