Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Öt év után elfogták a taxist megkéselő férfit

MTI
2004.07.22. 14:59
Őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatal férfit, aki még 1999-ben megkéselt egy taxist a fővárosban. Még 1999. június 2-án indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen elkövető ellen. A férfi Budapest IX. kerületében egy 55 éves szigetvári taxist több esetben megszúrt, aki könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség - tekintettel arra, hogy az elkövető kiléte nem volt megállapítható - még abban az évben megszüntette az eljárást.

Két nappal ezelőtt, július 20-án a Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai olyan információk birtokába jutottak, hogy egy Celldömölkön tartózkodó férfi kapcsolatban állhat a bűncselekménnyel. A sértett által korábban adott személyleírás illett a férfire és a sértett öt év távlatából is felismerte korábbi támadóját, aki azonos V. Zoltán 23 éves csákánydoroszlói lakossal, és aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. V. Zoltánt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek az ügyészségnek, hogy indítványozza a gyanúsított előzetes letartóztatását.