Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Felgyújtottak egy embert a Rákóczi úton

Index
2004.07.22. 21:16
Felgyújtottak egy embert a Rákóczi út és a Huszár utca sarkán csütörtökön este - jelentette az Index munkatársa a helyszínről. Tudósítónk arra lett figyelmes, hogy az árkádok alatt lángol egy ember a földön. Szemtanúk elmondták, hogy jött egy férfi és benzinnel leöntötte és felgyújtotta az áldozatot, majd elmenekült. A járókelők, egy fiatal pár és egy fiatal férfi levették a polójukat és azzal oltották el a lángokat. A gyújtogatót az egyik szemtanú nem messze a helyszíntől elfogta, majd átadta a rendőrségnek. A helyszínre az eset után három-négy perccel később megérkeztek a tűzoltók és a mentők is. Az orvosok ezekben a percekben vizsgálják az áldozatot, aki túlélte az esetet.

A HavariaPress információi szerint az áldozat és az elkövető hajléktalanok. A férfi másod- illetve harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?