Árpád
-2 °C
4 °C

Biciklist gázolt, majd öngyilkos lett

MTI
2004.07.25. 12:13
A helyszínen életét vesztette az a kerékpáros, akit vasárnap hajnalban elgázolt egy gépkocsi a Somogy megyei Bélavár külterületén.

A rendőrség honlapján közölt tájékoztatás szerint hajnali fél egykor egy somogyudvarhelyi férfi közlekedett kerékpárjával a 6810-es úton Bélavár külterületén Somogyudvarhely irányába. Az eddigi adatok szerint kivilágítatlanul haladó kerékpárost egy vele azonos irányba közlekedő sötét színű gépkocsi elütötte, majd megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.

A gázoló felkutatását a rendőrség azonnal nagy erőkkel megkezdte. Fél háromkor bejelentés érkezett a Nagyatádi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy Berzencén egy 53 éves férfi a lakásához tartozó melléképületben felakasztotta magát.

A helyszínre érkező rendőrök a ház udvarán találtak egy sötétzöld színű furgont, amelynek elején sérülések voltak.

A két helyszínen végzett eddigi vizsgálatok alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a 38 éves kerékpárost a sötétzöld színű furgonnal ütötték el.

Az ügyet a rendőrség szakértők bevonásával tovább vizsgálja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?