Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrkézen a bíróság fenyegetője

2004.07.27. 13:49
Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint háromszor is bombarobbantással fenyegette meg a Veszprém Megyei Bíróságot. A közelmúltban történt három eset összehasonlításakor a nyomozókban felmerült a gyanú, hogy az alaptalannak bizonyuló fenyegetések egy betöréses lopás tárgyalásával lehetnek összefüggésben.

A rendőrök rövidesen azonosították az ügy konkrét gyanúsítottját, akiről kiderült, hogy a betöréses lopással vádlott férfi féltestvére. Bár a 32 éves tapolcai férfi büntetlen előéletű, vele szemben jelenleg is folyik büntetőeljárás két másik ügyben, kábítószerrel, illetve lőfegyverrel való visszaélés miatt. A férfit a múlt héten őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását is. Amennyiben a bíróság sértett félként be kívánja hajtani a bombariadók miatt keletkezett kárát, a gyanúsítottnak akár több százezer forintos kártérítésre is számítania kell.