Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Belobbant a gázvezeték

2004.09.22. 17:16
Súlyos égési sérüléseket szenvedett az a férfi, aki egy markolóval elszakított egy gázvezetéket Szőregen, majd a kiáramló gáz belobbant és felgyújtotta munkagépét. Az elsődleges adatok szerint csatorna ásása közben elszakította a gázvezetéket egy markológép a Szeged melletti Szőreg belterületén, a 43-as főút mellett ma a déli órákban.

A kiáramló gáz robbanásszerűen begyulladt, minek következtében a jármű vezetője súlyos égési sérüléseket szenvedett. A teljesen kiégett munkagépet a tűzoltóság munkatársai a sérült gázvezeték mentesítése után eloltották. A 43-as főút érintett szakaszán a mentési munkálatok alatt teljes útzár volt érvényben. Az esettel kapcsolatban a Szegedi Rendőrkapitányság megindította az eljárást - szakhatóságok bevonásával - foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűncselekmény elkövetése megalapozott gyanúja alapján, ismeretlen tettes ellen.