Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Azonosították a felgyújtott lányt, előzetesben a feltételezett gyilkos

2004.09.24. 12:09
Sikerült azonosítani azt a lányt, akinek felgyújtott holttestét a múlt héten fedezték fel Csépen. Az azonosítás után ráadásul órák alatt elfogták a feltételezett elkövetőt is, akit a bíróság már előzetes letartóztatásba is helyezett. A rendőrségre még a múlt pénteken reggel jelentették be, hogy egy összeégett női holttestre bukkantak a Komárom megyei település temetőjénél. A nyomozók megállapították, hogy az áldozat egy 16-20 év közötti, padlizsánvörösre festett hajú lány volt, kilétét azonban csaknem egy hétig nem tudták megállapítani. Csütörtökön azonban kiderült, hogy Székesfehérvárott eltűnés miatt keresnek egy 19 éves lányt, akire ráillik a személyleírás, és akit a múlt csütörtök óta nem láttak.

Miután bebizonyosodott, hogy a csépi áldozat azonos az eltűnt lánnyal, a rendőrök azonnal megkezdték a lány baráti köréhez tartozók kihallgatását. Egyikük a vallomása során többször is ellentmondásokba keveredett, végül beismerte a bűncselekmény elkövetését. A 26 éves balatonakali illetőségű, de Székesfehérvárott élő fiatalember elmondta, hogy ő végzett barátnőjével, akit Fehérvárról egy plédbe csavarva vitt el autójával Csépre, majd felgyújtotta a holttestet. A gyanúsítottat csütörtök éjjel a Komárom-Esztergom megyei főkapitányságon őrizetbe vették, és a megyei bíróság pénteken elrendelte az előzetes letartóztatását is.