Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Összeomlott egy épület a dubaji repülőtéren

MTI
2004.09.27. 12:35
Összeomlott egy építés alatt álló épület hétfőn délelőtt az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaj repülőterén, a balesetben nyolcan meghaltak, legkevesebb tíz munkás megsérült - közölték rendőrségi és kórházi forrásból. Tisztségviselők szerint tartani lehet attól, hogy a repülőtér 3-as számú fogadóépületénél zajló építkezésen történt balesetnek halálos áldozatai is vannak. Az építkezés egyik vezetője elmondta, hogy a szerencsétlenség pillanatában 150 munkás tartózkodott a helyszínen.

A rendőrség részéről azt közölték, hogy az összeomló szerkezet maga alá temetett munkásokat. A mentőalakulatok további embereket keresnek a romok alatt. A közel-keleti térség egyik legforgalmasabb légikikötőjének számító repülőtér - amely magát "a világ leggyorsabban fejlődő reptereként" hirdeti - egy több mint 4 milliárd dolláros program keretében fejlesztés és bővítés alatt áll.