Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hazamehetett a 67 dekás csecsemő is

2009.04.14. 11:38

A koraszülöttként világra jött kaliforniai nyolcas ikrek közül utolsóként a legkisebb kisbaba, Jona is hazatérhetett a kórházból.

A Los Angeles-i Kaiser Permanente kórház szóvivőjének közleménye szerint hétfőn este engedték haza testvéreihez a január 26-án 67 dekával született kisbabát, aki mostanra több mint két kilogrammos lett, és alkalmas rá, hogy cumisüvegből etessék. "Kicsit tovább maradt, mert gyarapodnia kellett" - magyarázta Socorro Serrano szóvivő.

A nyolcas ikreket világra hozó 33 éves Nadya Suleman egyedülálló és munkanélküli, az ikrekkel együtt összesen 14 gyermeke jött világra mesterséges megtermékenyítés útján. Az asszony, aki korábban hat kisgyermekével szüleinél lakott, az ikrek születése után a népes gyereksereglettel egy Los Angelestől 40 kilométerre fekvő La Habra-i házba költözött. A gyerekekről a kórház által felkészített nővérek segítségével gondoskodik.