Börtönőrrel karambolozott Lengyel Zoltán

2009.06.18. 18:40

Autóbalesetben nyakcsigolya sérülést szenvedett Lengyel Zoltán független országgyűlési képviselő kedden délután. A politikusnak július 2-án kell visszamennie a kórházba, addig nyakrögzítőt kell hordania.

"Vidéken élő anyósomhoz tartottunk a feleségemmel, amikor a Fejér megyei Sárbogárdon, az egyik zebra előtt lassítottam és megálltam, átengedtem egy kerékpárját toló gyalogost" - mondta a Független Hírügynökségnek Lengyel Zoltán. "A zebra előtt állva, hátulról egy másik autó a csúszós úton nem tudott megállni és hátulról az autónkba rohant, ekkor bicsaklott hátra a nyakam"- tette hozzá.

A képviselő elmondta, hogy a mögötte jövő autót egy börtönőr vezette, aki éppen munkába sietett. A politikust egy szolgálaton kívüli tűzoltó elsősegélyben részesítette, majd a mentők Székesfehérvárra vitték a kórházba. A röntgenfelvétel nem mutatott ki törést vagy repedést, így saját felelősségére hazament. Az ellátás után a rendőrök kérésére megfújta a szondát, alkoholt nem ivott, mielőtt autóba ült volna.

Lengyel Zoltán hozzátette, hogy hazaérve nem érezte jól magát, így mentővel újra kórházba vitték, egy újabb ellenőrzésen esett át. "Július 2-áig nyakmerevítőt kell viselnem, akkor egy MRI vizsgálatot végeznek majd az orvosok. Akkor derül ki az is, hogy csak rehabilitáció, vagy műtét is vár rám. Egyszer már volt nyaki sérülésem, akkor hat hét alatt felépültem. Egyelőre ülni nem, csak feküdni és állni tudok, és az autóm hátulja is teljesen összetört, így egyelőre nem tudok dolgozni - tette hozzá.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport