Elfogták a brutális isaszegi erőszakolót

2009.06.25. 14:56

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki az elmúlt időszakban, sorozatban erőszakolt meg nőket Isaszegen. A támadások brutalitása és kegyetlensége a sokat látott nyomozókat is megdöbbentette. A férfi májusban két nőt támadott meg, áldozatai az őket ért fizikai és lelki támadás miatt még sokáig orvosi kezelésre szorulnak.

Először május 10-én éjjel csapott le a támadó. A vasútállomásról hazafelé tartó nőt megverte és megerőszakolta. Május 21-én éjjel újra támadott a településen a férfi, akit végül egy június végi támadás után tudtak elfogni. Előző héten vasárnap hajnalban egy bokor mögül egy fiatal nő elé ugrott a támadó és egy spray-vel fújta le a lányt. A nő hangosan kiabált és menekülni próbált, végül sikerült elfutnia pedig a támadó megragadta a ruháját.

Néhány perc múlva a közelben tartózkodó járőrök már értesítést is kaptak a Gödöllői rendőrkapitányság ügyeletétől a támadásról. A rendőrök éppen egy férfit igazoltattak, akiről kiderült, hogy ő támadta meg nem sokkal korábban a nőt. Kihallgatásakor tagadott, de tanúk és tárgyi bizonyítékok is vannak ellene.