Leomlott egy vályogház fala az eső miatt Zagyvarékason

2010.01.09. 16:23

Kidőlt egy földszintes lakóház hátsó fala szombaton délelőtt Zagyvarékason. A szolnoki tűzoltóság ügyeletére 10 órakor érkezett a bejelentés, amely szerint egy kidőlt fal leszakította egy zagyvarékasi lakóház gázvezetékét, ezért nagy erővel nagy mennyiségű gáz ömlik a szabadba. A megyeszékhelyről négy tűzoltóautót riasztottak az esethez. A tűzoltók biztosították a helyszínt úgy, hogy két vízsugárral szétoszlatták a gázt.

A gázszolgáltató szakemberei a szerelés ideje alatt a szomszéd épületeket kiürítették, de a lakók fél óra múlva visszatérhettek otthonaikba. Senki sem sérült meg,mert a fal leomlásakor üres volt a ház. Elsődleges megállapítások szerint az eső miatt a vályogból készült házfal alul átázott, emiatt omlott le. A kidőlt fal felett lévő tetőszerkezetet a tűzoltók a lakók segítségével, gerendákkal és deszkákkal alátámasztották.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!