Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az elvesztett pókerpénzt követelték

2010.01.12. 18:30

Pókeren elvesztett milliók egy részét követelte vissza három férfi és két nő egy, a játszmákban osztóként közreműködő férfitől hétfőn este Székesfehérváron; követelésüket gázpisztollyal és késsel igyekeztek nyomatékosítani - közölte a rendőrség.

A férfit az egyik bevásárlóközpontban vették körül. Köztük az a nő is, aki rendszeres résztvevője volt a pókerjátszmáknak, és azokon összesen húszmillió forintot vesztett. A társaság szerint a lapokat osztó férfi is közreműködött a megkárosításában.

A társaságot elfogták, ruházatuk átvizsgálásakor kés, baseballütő, flóbertpisztoly és egy valódi rendőrjelvény került elő, az utóbbiról az, akinél megtalálták, úgy nyilatkozott, hogy a piacon vásárolta.

A három férfit és két nőt önbíráskodás miatt hallgatták ki. Hárman gyanúsítottként, ketten tanúként szerepelnek az ügyben.