Verekedés közben meghalt egy férfi Borsodban

2010.04.05. 16:33 Módosítva: 2010.04.05. 19:19

Egy ember meghalt, több pedig megsebesült a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arlón, amikor két társaság összeverekedett a településen hétfőn a déli órákban. A helyszínelés még tart, legalább hat embert előállítottak, a rendőrség emberölés miatt folytat eljárást, mondta Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ózdi kórház tájékoztatása szerint a hozzájuk szállított öt beteg közül kettőnek súlyos az állapota, ezért őket bent tartották, három könnyebb sérült azonban már elhagyhatta a kórházat.

Az Ózdhoz közeli településen két, haragban lévő család tagjai között tört ki a viszály, az egyik família úgymond "meglátogatta" a másikat, és leszúrtak egy 57 éves férfit, aki a helyszínen meghalt.

A két család tagjai ezt követően egymásnak estek, tízen-tizenöten verekedtek össze, mondta Gaskó Bertalan. Az alezredes hozzátette: a verekedésben többen megsérültek, őket kórházba vitték, sérülésük fokáról még nincs információ.

A településen fokozott a rendőri jelenlét, a közrendet helyreállították. A mentők elmondták, hogy egy súlyos és öt könnyebb sérültet szállítottak az ózdi kórházba.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport