Meghalt a tízemeletesből kizuhant kislány

2010.08.30. 15:05 Módosítva: 2010.08.30. 15:35

A kórházban belehalt sérüléseibe az a kislány, aki hétfőn kora délután zuhant ki egy nagykanizsai házból. A hétéves gyerek percekig kapaszkodott a párkányba, mielőtt leesett. Az orvosok két órán át küzdöttek az életéért.

D  VG20100830002

A tűzoltókat a lakók értesítették, amikor meglátták az ablakból lógó kislányt. Bár 3-4 perc alatt a helyszínre értek, a gyerek nem bírta tartani magát és lezuhant.

A kislányt a mentők kórházba szállították, már a mentőben eszméletlen volt, és a keringése is leállt. Az orvosok két órán át küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni, fél 3 körül meghalt, mondta Brünner Szilveszter, a Kanizsai Dorottya Kórház orvos-igazgatója.

Szemtanúk szerint a kislány valójában nem a hetedik, hanem a nyolcadik emeletről zuhant le. Elmondásuk szerint próbáltak neki segíteni, ágyneműket dobtak a földre, hogy a gyerek arra essen. Végül a gyerek nem ezekre zuhant rá.

Ezalatt voltak, akik megpróbáltak bejutni a lakásba is, de sikertelenül, az ajtón három biztonsági zár volt. A szemtanúk beszámoltak arról is, hogy a kislány egyedül volt a lakásban, édesanyja az egyik szomszédnál járt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport