Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

A TEK bázisán törték össze a Q7-est

Gyakorlatozás közben, a Zách utcai bázison törték össze az egyik Audi Q7-est a Terrorelhárító Központ (TEK) munkatársai.

A múlt héten vásárolt, sokmilliós kocsival tolatás közben csapódtak neki egy villanyoszlopnak, az autó bal oldala sérült meg.

A Belügyminisztérium egyelőre nem reagált a Független Hírügynökség megkeresésére.

A TEK új autóiról a Blikk számolt be elsőként. A lap azt írta, az Audi Q7-eseket a veszélyes bűnözők elleni harchoz kapták a terrorelhárítók.

A járművek értéke felszereltségtől függően 15 és 40 millió forint között lehet, de erről hivatalos tájékoztatást nem adtak.

Szijjártó Péter akkor elmondta: "azt senki nem várhatja el, hogy a bűnözők elleni harc során használt eszközöket a TEK nyilvánosságra hozza, elképesztő versenyelőnyt adva a bűnözőknek, akik soha nem fedik fel az általuk használt eszközöket".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!