Megindult a forgalom az M1-esen a baleset után

2011.04.08. 21:38

Feloldották az útzárat, megindult a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető sávjában, ahol a 32-es kilométer közelében, pénteken késő délután, két balesetben több autó ütközött. Az autópálya Zsámbék és Bicske közötti szakaszán, - a rendőrség elsődleges információjával szemben - nem tizenegy, hanem nyolc autó ütközött,  s nem egy, hanem két baleset történt - tájékoztatott Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A baleset részleteiről a rendőr százados elmondta: az erős forgalom miatt lelassult a főváros felé tartó kocsisor, amikor a belső sávban haladó utolsó autóba belerohant egy személyautó. Az pedig meglökte az előtte levő kocsit, majd a karambolt okozó autó a külső sávban is nekiütközött egy személyautónak. Ennek a balesetnek egy könnyű sérültje volt.

Az ütközések után három perccel újabb baleset történt ezen a helyszínen. Akkor a karambolok miatt feltorlódott kocsisorba rohant bele egy osztrák rendszámú személyautó. A belső sávban egy ugyancsak osztrák felségjelű kocsinak hajtott, majd a külső sávban egy már álló teherautónak is nekiütközött.

Ebben az esetben egy férfi súlyos, egy nő könnyű sérüléseket szenvedett. A súlyos sérültet mentőhelikopter, a két baleset két könnyű sérültjét pedig mentőautó szállította a budapesti Merényi úti kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés idején, - csaknem három óra hosszan - az érintett útszakaszról az 1-es főútra terelték a forgalmat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport