Négy sérült egy kőbányai karambolban

2011.04.24. 15:07

Négyen megsérültek szombatról vasárnapra virradó éjjel Budapesten, amikor a Kőbányai út és Könyves Kálmán körút kereszteződésében két autó karambolozott. Mindkét jármű az oldalára borult és totálkárosra tört, egyik az 1-es, másik a 28-as villamos síneire repült, az egyik kocsi ki is gyulladt. Az egyik autóban egy kutyaharapást szenvedett embert akartak kórházba vinni az ismerősei, ezért elég gyorsan hajtottak. A balesetben egy ember életveszélyes, egy súlyos, kettő könnyebb sérüléseket szenvedett. A kigyulladt autóból a környéken járók mentették ki a bent ülőket. A lángokat a kiérkező tűzoltók oltották el, és a másik kocsiba beszorult két sérültet is ők vágták ki a roncsból.

Húsvéti összesítés

Szombaton a közutakon 120 baleset történt, közülük 17 baleset súlyos, 37 könnyebb sérüléssel végződött, 66 balesetben pedig csak a járművek sérültek meg. Az ORFK közleménye szerint az ittas vezetők kiszűrése érdekében a rendőrök fokozott ellenőrzést végeznek: szombaton 91 sofőrnél színeződött el a szonda. A rendőrség arra figyelmeztet, hogy a húsvéti ünnepek és a hazatérő vendégmunkások miatt a hosszú hétvégén megnövekedhet a forgalom.

A határátkelőkön továbbra is számítani lehet esetlegesen kialakuló torlódásokra. A gyorsforgalmi utakon a hosszan tartó, már megszokott helyszíneken lévő felújításokon kívül (ilyen például az M0-ás régi szakaszának átalakítása) nem kell a forgalmat jelentősen befolyásoló munkavégzésekre számítani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport