Tömegkarambol az M3-ason Gödöllőnél

2011.11.24. 07:08 Módosítva: 2011.11.24. 08:49

Tíz autó összeütközött az M3-as autópályán a gödöllői csomópontnál csütörtökön kora reggel, a Budapest felé vezető oldalon már feloldották a teljes útzárat, fél útpályán halad a forgalom, de nagy a torlódás, mondta Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.

A szóvivő elmondta, hogy eredetileg egy szalagkorlátnak ütköző autóhoz hívták ki a rendőröket, akik a helyszínre érve látták, hogy időközben több autó is egymásnak ment. Az első adatok szerint a balesetekben senki nem sérült meg.

A forgalmat a szóvivő tájékoztatása szerint a 27-es kilométernél Gödöllő felé terelik, illetve az M31-es úton lehet Budapest felé haladni. A környéken nagy a köd, az útpálya lefagyott, ezért arra kérte az arra autózókat, hogy különös körültekintéssel, az útviszonyoknak megfelelően vezessenek.

Egyik kollégánk a 11-es út és az M0-ás találkozásánál került dugóba, két másik baleset miatt rendőrök terelték el a forgalmat. Reggel hat előtt nem sokkal egy autó feltehetően a csúszós út miatt szalagkorlátnak csapódott a felüljárónál, majd a baleset helyszínétől néhány méterre két autó is egymásba csúszott. Egy férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. A 11-es úton a felüljárónál teljes az útzár, a felüljáró alatti úton halad a forgalom, mondta Kovács Viktória.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport