Halálos autóbaleset Gyöngyösfalu határában

MTI
2005.01.08. 20:43

Egy ember meghalt, hatan pedig megsérültek, amikor szombaton kora este három személygépkocsi összeütközött a 87-es számú főúton, a Vas megyei Gyöngyösfalu határában - közölte az MTI-vel a rendőrség.

"A balesetben két autó frontálisan ütközött egymással, az egyikbe hátulról belehajtott egy másik személygépkocsi" - tájékoztatott Nátkay Györgyi százados, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a balesetben egy 42 éves férfi életét veszítette, hat sérültet a mentők a szombathelyi Markusovszky Kórházba szállítottak.

"A balesetet okozó jármű vezetője halt meg. A helyszíni vizsgálat jelenlegi adatai szerint a 42 éves férfi autójával Szombathely felől közlekedett Kőszeg irányába, amikor Gyöngyösfalu határában egy éles kanyarban áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan ütközött egy másik autóval, amelyben hárman sérültek meg" - ismertette a részleteket sajtóreferens. Hozzáfűzte: a vétlen autóba hátulról belehajtott egy másik személygépkocsi, amelyben szintén hárman sérültek meg.

A helyszínelés jelenleg is tart, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.