Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Balul elsült pénisznövelő műtét

MTI
2005.04.18. 06:31

Vádemeléssel végződött a pénisznövelő műtét egy 24 éves pennsylvaniai férdfi számára, aki olyannyira elégedetlen volt az operáció eredményével, hogy saját készítésű pokolgéppel akarta felrobbantani plasztikai sebészét, a tett végrehajtásától azonban végül visszariadt.

Blake Steidler a chicago-i sebészt kért fel férfiúi ékességének megnövelésére, az operáció után azonban oly mértékben silánynak tartotta a doktor munkáját, hogy azon nyomban a bosszún kezdte törni a fejét. Az elhatározást tett követte, házi készítésű robbanószerkezetet készített, belehelyezte egy ékszeres dobozba, és a helyes kis csomagocskát feladta az orvos címére. Még arra is volt gondja, hogy a küldeményt másik államban adja fel.

Ki tudja mi járhatott a fejében aztán, mert végül megkönyörült a szerencsétlen doktoron és - még mielőtt bármi jóvátehetetlen történt volna - telefonon feladta magát a hatóságoknak. A rendőrség idejében megtalálta a csomagot, amely - mint a tűzszerészek megállapították - valóban működőképes volt, és kárt okozhatott volna. Seidlert tömegpusztító eszköz használatával, robbanóeszköz postára adásával, közúti fuvarozásával és még néhány hasonló cselekménnyel vádolják.