Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Prostitucióra kényszerítettek egy tizenegy éves kislányt

MTI
2005.08.04. 15:17
Eljárást indított a rendőrség a közelmúltban három férfi és egy fiatalkorú fiú ellen, akik egy tizenegy éves lányt prostitúcióra kényszerítettek Pécsett. A komlói kislány július eleje óta egy tizenhat éves fiúval lakott, akivel nemi életet élt. A fiú, annak édesapja és két másik férfi a lányt többször kivitték a 6-os főútra, hogy testét áruba bocsássák. A lány a prostitúcióval keresett pénzt futtatóinak adta, ha ellenkezett, megverték.

A bűncselekményre rendőri igazoltatás derített fényt. Kiderült, hogy a magát nővére papírjaival tizenöt évesnek kiadó lány valójában csak tizenegy éves és évek óta családsegítő gondozása alatt áll. A rendőrség az elkövetők közül hármat kiskorú sérelmére elkövetett erőszakos nemi közösülés, illetve kerítés gyanújával elfogott, majd őrizetbe vett, egy személyt még keresnek. Ha bűnösségük beigazolódik, tettükért akár 5-10 év szabadságvesztéssel is büntethetők.