Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Drogosokra csapott le a rendőrség Szentesen

2005.08.12. 18:48
Húsz drogos fiatalra csapott le a rendőrség Szentesen, közülük hármat terjesztéssel is meggyanúsították. A csongrádi város rendőrei egy hete figyeltek fel egy feltételezett drogterjesztőre, akit a bíróság azóta már előzetes letartóztatásba is helyezett. Az azonnal megindított részletes adatgyűjtés a hét folyamán két másik terjesztőhöz, illetve 17 fogyasztójukhoz is elvezetett.

A gyanúsítottak mindegyike 20 év körüli helybéli fiatalember, egyikük még a 18. életévét sem töltötte be. Az eddigi információk szerint a fogyasztók rendszerint közterületen vették át a kábítószert, az adásvétel nem egyszer valamelyik iskola közvetlen környezetében történt. A házkutatások során a rendőrök ópiumot, marihuanát és speedet is lefoglaltak, de vélhetően extasyt is fogyasztottak a fiatalok. Az ügyben a Szentesi Rendőrkapitányságon indult büntetőeljárás, melynek keretében további elkövetők beazonosítását és felkutatását is végzik.