Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Autóbusz és személyautó ütközött Dunaújvárosban

MTI
2005.08.16. 18:11

A személyautó utasa után a gépkocsi vezetője is életét vesztette, amikor egy autóbusz és személyautó ütközött össze kedden délután Dunaújvárosban - közölte az MTI-vel a rendőrség.

Az Alba Volán Dunaújváros és Előszállás között közlekedő helyközi járata a 6-os főút felé haladt, amikor egy szemből érkező személyautó eddig tisztázatlan okok miatt áttért a busz sávjába és a két jármű összeütközött - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A személyautó utasa a helyszínen meghalt, a kocsi előszállási vezetőjét a mentők újraélesztés után a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították, ahol azonban belehalt sérüléseibe - tette hozzá R. Szabó Ágnes. Közölte: a baleset körülményeinek feltárását, a felelősség megállapítását a rendőrök szakértők bevonásával megkezdték.