Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyar-német házaspárt keres a rendőrség

MTI
2005.08.17. 15:10

Két berlini lap, a Der Tagesspiegel és a Berliner Zeitung is beszámolt szerdán arról, hogy a 69 éves Molnár László ideje nagy részét Magyarországon töltötte, míg tíz évvel fiatalabb német felesége, Hannelore, Győr és Berlin között ingázott. A házaspár azonban elhatározta, hogy eladja a magyarországi ingatlant, amelynek megművelése már nehezére esett a szívritmus-szabályozóval élő Molnár Lászlónak.

Az adásvételt július 25-én bonyolították le Győrben, a vevő 40 ezer eurót fizetett készpénzben. Másnap a házaspár közölte az asszony fiával, hogy július 28-án már Berlinben lesznek. Molnár László és Hannelore azóta nem adott életjelt magáról, mobiltelefonjuk azt feleli, hogy az előfizető nem érhető el.

A házaspár egy berlini rendszámú (B - DX4181) Audi 80-assal volt úton, és az utolsó telefonbeszélgetés után néhány nappal a fiú elkezdte kerestetni a rendőrséggel őket. Az ügybe az Interpol is bekapcsolódott. A német rendőrségi felhívás szerint külföldről a (0049)4664-911601-es németországi telefonszámon fogadják a bejelentéseket.