Natália
1 °C
7 °C

Lakásában rabolták ki a házaspárt

2005.08.26. 10:31
Öten támadtak meg és raboltak ki brutálisan egy alvó házaspárt Hadúsámsonban. Az eddigi adatok szerint a sértettekre csütörtökön hajnalban, három óra körül támadtak rá az ismeretlen elkövetők. A pár férfi tagja a kutyájuk erős ugatására ébredt, majd meghallották, hogy valaki motoszkál a konyhaajtó előtt. Ezért felvette az ágya mellett lévő vasvillát, kinyitotta az ajtót és kiment, hogy elriassza a hívatlan vendégeket. Azok azonban kicsavarták a kezéből a villát, majd a földre lökték és rugdosni kezdték.

Ezután betuszkolták a férfit a szobába, ahol a felesége tartózkodott, majd megkötözték a férfit, és pénzt követeltek a házaspártól. A pár elárulta, hol tartják a pénzüket, az elkövetők ezután - a lakásban talált 50 ezer forinttal együtt - elmenekültek a helyszínről. Az elsődleges orvosi vizsgálat alapján kiderült, hogy a férj súlyos, az asszony pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?