Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eltűnt kisfiút keresnek Ráckevén

MTI
2005.08.29. 10:39

Eltűnt kisfiú után indított nyomozást a rendőrség Ráckevén. A Csepel-szigeti városban élő, 10 éves Sindulár Dénes Mihály a hétvégén távozott el a lakásáról, azóta a holléte ismeretlen. Az értelmi fogyatékos, kommunikációra képtelen kisfiút vasárnap hajnali egy óra körül látták utoljára, a ráckevei Szent János tér egyik étterme előtt. Eltűnését a délutáni órákban fedezte fel az édesanyja, és ezután tett feljelentést a rendőrségen. A gyermeket azóta helyben, és a környéken is nagy erőkkel kutatják a rendőrök, ezidáig eredménytelenül.

Az eltűnt fiú 120-130 cm magas, sovány, vékony testalkatú, ovális arcú, kék szemű, rövid világosbarna hajú. Eltűnésekor gumírozott szürke színű selyem szabadidő nadrágot, sötétkék rövid ujjú egyszínű pólót és piros fekete színű vászon cipőt viselt. Különös ismertetőjegye, hogy mivel a bal keze korábban el volt törve, ezért a bal alkarja és kézfeje mereven, furcsán áll.