Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Halálos baleset az M1-esen

2005.08.29. 16:55

Egy ember meghalt, egy életveszélyesen, egy pedig súlyosan megsérült, amikor egy útkarbantartó mikrobuszba rohant egy személyautó az M1-es autópályán.

A végzetes baleset hétfőn kora délután, két óra körül történt az autópálya jobb pályatestjén, Komárom és Bábolna között. Az Állami Autópálya-kezelő Rt. egyik kisbusza több dolgozóval az útpadka sövénynyírását végezte, amikor - a terelés dacára - belerohant a kisbusz vontatmányába egy olasz rendszámú személyautó.

A gépkocsi vezetője a helyszínen elhunyt, négy utasából az egyik életveszélyesen, egy másik pedig súlyosan megsérült. A két másik utas sértetlen maradt, hasonlóképpen a sövénynyírást végző munkások is. A helyszínelés és a mentés idejére azonban az érintett útszakaszt a 85-ös és a 93-as kilométer között lezárták, a Győr felé autózók Bábolnánál térhetnek vissza az autópályára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?