Ugrókötéllel fojtotta meg feleségét

MTI
2005.10.24. 11:15

Ugrókötéllel fojtotta meg feleségét egy 42 éves férfi Budapesten, az elkövető beismertette tettét; ellene a rendőrség emberölés bűntette elkövetése megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - olvasható a BRFK honlapján.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi október 12-én 11 és 12 óra között a IV. kerületi Bőröndös utcában található lakásban egy ugrókötéllel megfojtotta 42 éves feleségét, majd személygépkocsijával az M3-as autópálya egyik lehajtója közelében levő erdőbe vitte a holttestet, ahol elrejtette.

A rendőrségen másnap reggel a házaspár gyermeke tett bejelentést, hogy szülei ismeretlen helyre távoztak. A nyomozók még aznap szemlét tartottak a házaspár lakásán és a férfi XV. kerületi ingatlanában, több helyen vérgyanús szennyeződéseket találtak. A XV. kerületi társasház előtti járdaszakaszon, egy 2 méter hosszú kötelet, valamint egy utazótáskát találtak, melyeken vérgyanús szennyeződések voltak.

A nyomozók október 21-én megtalálták a férjet. A férfi meghallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, és a nyomozókat az M3-as autópálya egyik lehajtója közelében levő erdőbe vezette, ahol megmutatta, hol rejtette el a holttestet.